Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

21/03

2016

    Партньорство с Balkan Services

    Balkan Services и A4Everyone обявяват партньорство в предоставянето на аналитични решения

    Стартиращата аналитична компания A4Everyone и един от лидерите в доставката на IT решения за управление на бизнеса на българския пазар, Balkan Services, обявиха партньорство за предоставянето на data analytics решения. Клиентите на Balkan Services ще имат възможност да използват комплексни математически модели за прогнозиране и оптимизация, което ще им позволи да взимат по-добри решения при управление на материални и парични потоци. A4Everyone ще получи възможността за ускорено внедряване на решенията си при клиенти с дългогодишен опит в използването на такива.

    За нас е удоволствие да подкрепим усилията на A4Everyone.Вярваме, че партньорството ще ни позволи да разширим нашето портфолио аналитични решения и да отговорим на нуждите на различни по големина и дейност бизнеси.“, обяви Владимир Рашев, управляващ партньор на Balkan Services и допълни, че то ще позволи на повече клиенти да получат достъп до математически аналитични решения, отразяващи спецификите на техния бизнес, при атрактивни ценови нива.

    Искрено се радваме на партньорските отношения, които установяваме с водеща компания от ранга на Balkan Services“, коментира Христо Хаджичонев, управител на A4Everyone.

    Към Новини

    We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

    We Provide Marketplace for You.

    See More At

    A4E Marketplace