Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

29/01

2020

  • 29th January
  • 10:00 am

Обучаваме преподаватели

Главният учен на A4Everyone доц. д-р Александър Ефремов обучи преподаватели в Русенския университет „Ангел Кънчев“

Главният учен на A4Everyone доц. д-р Александър Ефремов обучи преподаватели и докторанти в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Той създаде интензивен курс за университетски лектори, чрез който преподавателите в РУ се запознаха с най-новите разработки по автоматизирано извличане на информация от големи данни. Този Machine Learning курс фокусира както върху supervised, така и върху unsupervised методи. В рамките на курса на доц. д-р Ефремов, бяха представени доказано ефективни подходи към автоматизираната подготовка и анализ на големи данни, чрез които може да се създават системи за автоматизирано вземане на решения. Тази инициатива стана възможна, благодарение на ОП „Развитие на човешките ресурси“, финансирана от ЕС.

Това е пореден ангажимент на А4Е и в частност на доц. д-р Ефремов към разширяване покритието на българското висше образование с разработката на цикъл от лекции с фокус върху науката за данните, математическото моделиране, Machine Learning и изкуствен интелект. По този начин допринасяме за подобряване качеството на технологичното образование в България.

Освен това, доц. д-р Ефремов разработи курсове и изнася лекции по приложен изкуствен интелект, data mining и др. за студентите на Технически университет – София, както и няколко обучения за следдипломна квалификация. Също така, доц. д-р Ефремов води курсове по автоматизация на Business Intelligence и AI за Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace