Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

22/03

2021

  • 21 март
  • 11:00 am

A4Everyone сред 2021 Топ 100 Insurtech компании

A4Everyone е единствената българска компания в списъка, включващ иноватори в застраховането от 5 континента.

DIA Community нареди A4Everyone сред 100-те Insurtech компании, които си струва да бъдат наблюдавани през 2021 г. A4Everyone е единствената българска компания в списъка, включващ иноватори в застраховането от 5 континента.

С това, експертите на DIA Community фокусират възможностите на A4Insurance – решение, което увеличава ефективността на актюерите в здравното застраховане като автоматизира част от тяхната работа чрез инструментите на AI (изкуствен интелект) и ML (машинно самообучение).

„A4Insurance се вписва перфектно в тенденцията за базирани на данни услуги в застраховането. Чрез автоматизацията на работата на актюериет в значителна степен, A4Insurance ускорява продажбения процес, което дава предимство пред топ клиентите на пазара и в същото време спестява ценни ресурси като доставя решението удобно и ефективно“ се казва в публикацията на DIA Community.

Решението вече е имплементирано в българския застраховател „Булстрад“, част от Vienna Insurance Group. A4Insurance автоматизира оценката на 60% от офертите за здравно застраховане, предлагани от дружеството.

Повече за A4Insurance

Повече за DIA Top 100 The Insurtechs to Watch in 2021

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace