Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

10/03

2016

    Безплатни демо прогнози

    A4Everyone публикува безплатна версия на първите си 4 аналитични инструмента

    Българска стартираща компания разработва софтуер, който ще даде пряк достъп до преимуществата на data analytics на малки и средни фирми от цял свят. Analytics for everyone (А4Еveryone) е един от малкото аналитичени бизнеси, който таргетира този специфичен пазарен сегмент.

    А4Еveryone стартира с 4 инструмента, специализирани за кафетерии и кафенета (a4CoffeeShops), магазини за търговия на дребно (a4Retail), магазини за мебели (a4Furniture), както и за дистрибутори и търговци на едро (a4Wholesaler). И четирите софтуерни продукта са способни да прогнозират продажбите за бъдещ период от време (до 3 месеца) като резултатите им се генерират на база исторически данни за продажбите, с които всеки един търговец или дистрибутор разполага.

    В момента потребителите могат да се възползват от безплатните 7-дневни до 3 месечни прогнози на тези инструменти, но с ограничение от не повече от 50 продукта. За целта потребителите трябва да качат на https://www.a4everyone.com/marketplace/ CSV файл с данни за миналите продажби на тези продукти. Най-висока точност се получава при исторически данни за 2 години назад, но достоверна прогноза може да бъде генерирана и от 12-месечни данни.

    Към Новини

    We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

    We Provide Marketplace for You.

    See More At

    A4E Marketplace