Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

Анализът на данни може да работи за малките бизнеси

A4Everyone разкри как data analytics може да работи за малките бизнеси

Историческите данни на всеки бизнес са богатство, за което малките предприемачи не подозират, казва Александър Ефремов – съосновател и главен учен на A4Everyone.

На сцената на BeIT Conference, която се проведе в София, акцентирахме върху важността на прогнозите за бъдещи продажби и извличането на информация от данни. Доколкото BeIT привлича предимно ИТ експерти, Ефремов представи в дълбочина своя поглед върху структурирането на машинния процес при извличането на информация от данни.

Конференцията BeIT се организира от JobTiger и е спонсорирана от E-Card. В своята презентация Александър Ефремов обяви, че добавянето на променливи в алгоритъма за прогнозиране е ключов момент в постигането на по-точни предвиждания. Такива променливи могат да бъдат метеорологичното време, социални събития, почивни дни, официални празници и т.н.

По този начин, анализът на данни се превръща в изпълними решения, чиято цел е да оптимизира бизнес процеси от различен вид и мащаб и в крайна сметка да максимизира печалбите.

Видеото е любезно предоставено от JobTiger.tv

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace