Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

14/03

2017

    A4E ще бъде част от Дататон България

    Д-р Александър Ефремов, главен научен специалист и съосновател на компанията е сред менторите в инициативата

    А4Е, аналитичен стартъп даващ възможност на data scientist-и по цял свят да намират пазар на своите разработки (във вид на услуги) ще бъде част от първото в Централна и Източна Европа практическо предизвикателство за работа с данни – Datathon България. То ще се проведе на 24, 25 и 26 март 2017 г. в залите на Софтуерен университет, София и е организирано от Data Science Society.

    Главният научен специалист и съосновател на А4Е, Д-р Александър Ефремов, ще е на разположение на участващите екипи като един от менторите на Datathon България. Неговият опит в моделирането с използване на данни, оценяването на кредитния риск или на чувствителността на клиенти към оферти, теорията на оценките, оптимизацията на стратегии и др. ще подкрепят екипите в справянето с предизвикателствата на Datathon България.

    А4Е се включва в инициативата и с реална аналитична задача от ритейл сектора. Целта пред екипите, работещи по задачата ще бъде да създадат приложение, предлагащо оптимални промоции (решението включва моделиране и оптимизация). Най-обещаващите разработки от Datathon България ще получат възможност за партньорство с А4Е и достъп до аналитичния маркетплейс на компанията, в който ще могат да монетизират тази и други разработки подпомагащи бизнеси от различни вертикали.

    Към Новини

    We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

    We Provide Marketplace for You.

    See More At

    A4E Marketplace