Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

29/09

2017

    А4Е с презентация на Microsoft Commercial Day

    Реални казуси за значително подобрение при ключови бизнес KPI индикатори

    Реални казуси, в които аналитичните решения на А4Е увеличават ефективността при различни бизнес процеси бяха предстовани от Христо Хаджичонев, СЕО и съосновател на аналитичният стартъп А4Е в рамките на Microsoft Commercial Day 2017.

    Събитието е най-голямата и вълнуваща локална инициатива на Microsoft, насочена към бизнес лидери и технологични инфлуенсъри. А4Е получи покана да сподели опит в data & predictive analytics с презентация на тема „Как данните подпомагат взимането на бизнес решения“.

    Христо Хаджичонев, СЕО и съосновател на компанията фокусира вниманието на аудиторията върху два реални бизнес казуса - редуцирането на брака при известна верига от сладкарници, които с аналитичните услуги на А4Е намалиха загубите от бракувана продукция със 71%, както и върху увеличението на ефективността на семплинг кампания на The Coca Cola Company, които увеличиха нейната успеваемост с над 20%.

    Макар презентацията да беше последна, а продължителността й над планираното време, публиката единодушно поиска тя да не бъде съкращавана, както и да се отдели допълнително време за Q&A сесия.

    Разгледайте презентацията

    Към Новини

    We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

    We Provide Marketplace for You.

    See More At

    A4E Marketplace