Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

Първо издание на Retail Data Talk & Beer

A4E в партньорство с Майкрософт България разкрива ползите от аналитичната работа с данни в ритейл сектора.

A4E в партньорство с Майкрософт България разкрива ползите от работата с данни в ритейл сектора.

Професионалисти в търговията на дребно и ИТ експерти се събраха за първото издание на Retail Data Talk & Beer, организирано от аналитичната компания А4Е в партньорство с Майкрософт България. Лекторите на събитието, което се проведе на 14 декември `17 г. в София Тех Парк изтъкнаха не само важността на работата с данни в ритейл сектора, но и откроиха конкретни бизнес ползи.

В неформална обстановка и в компанията на бутикови бири, Христо Хаджичонев - изпълнителен директор на А4Е, илюстрира ефективността на аналитичната работа с ритейл данни чрез реални бизнес казуси. Неговата презентация покри прогнозирането на продажбите за различни категории продукти – от бързооборотни стоки с ограничена трайност, през такива, чиято поръчка трябва да бъде направена минимум 6 месеца преди реалната доставка до прогнозирането на потребителското търсене за стоки, чиято доставка ще бъде след най-малко 1 година.

Малко преди това, Екатерина Маринова - Data & AI специалист от Майкрософт България представи в по-широк контекст направленията, от които ритейл търговците могат да извлекат ползи от работата си с данни.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace