Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

Аналитикс мастър клас в AUBG

Христо Хаджичонев, изпълнителен директор на А4Е с лекция за бизнес приложението на големите данни

Американският университет в България (AUBG) организира мастър клас, в чиито рамки лекторите разкриха как големите данни могат да бъдат от полза за бизнеса. Северино Мерегали, доцент по информационни системи на престижното италианско бизнес училище Bocconi изнесе заключителната реч, а въведението в мастър-класа беше направено от изпълнителния директор на А4Е Христо Хаджичонев с лекцията „How Big is Data Science“.

В нейните рамки той очерта глобалните тенденции в науката за големите данни, показа различните възможности за нейното имплементиране в различни видове бизнес, начините за сформиране и управление на аналитичен екип, както и обясни как се изчислява възвращаемостта на подобна инвестиция, като всичко това бе илюстрирано с реални бизнес казуси от страната и чужбина. Хаджичонев участва и в дискусионен панел, посветен на практическото внедряване на аналитични проекти.

Това беше първият мастър-клас с фокус върху науката за данните и нейното приложение в бизнеса, организиран от AUBG и проведен със съдействието на Data Science Society. В неговите рамки се проведоха и работилници с практическа насоченост за работа с данни.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace