Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

A4E с участие в Tech of Tomorrow

Христо Хаджичонев, съосновател и изпълнителен директор на А4Е сподели как изкуственият интелект ще повлияе върху различните бизнеси

„Ползите от AI (изкуствен интелект) винаги могат да бъдат изчислени от бизнеса. Подобни проекти имат своята финансова основа на база генерираната ефективност“, обяви Христо Хаджичонев в интервю за Bloomberg TV Bulgaria, направено в рамките на конференцията Tech of Tomorrow, организирана в София този месец.

Изпълнителният директор и съосновател на А4Е Христо Хаджичонев бе сред спикърите на конференцията и посочи, че дори бизнеси като компанията за производство и продажба на торти „Неделя“ може да спечели от AI и анализът на данни. Той фокусира вниманието на аудиторията върху това, че някои сектори претърпяват дълбока трансформация. Вземането на решения в много индустрии е повтаряема задача, която изисква определен набор от данни, за да бъде решена. В същото време, човешките способности за обработката на нарастващото количество данни са близо до своя предел. А стигането до качествено решение без съответната информация е погрешна практика и политика, коментира още Хаджичонев.

Относно употребата на AI в бизнеса, Хаджичонев обяви, че автомобилният, финансовият и енергийният сектори ще запазят лидерските си позиции, за да продължат да бъдат конкурентни.

Цялото интервю в Bloomberg TV Bulgaria

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace