Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

02/07

2019

A4E сред 6-те компании във VISA Innovation Program

Над 50 стартиращи компании във фаза на растеж представиха визията си за трансформиране на банковия и ритейл бизнеси

А4Е спечели едно от 6-те места в първото българско издание на VISA Innovation Program, насочено към финтех стартиращи компании във фаза на растеж. Организирано от Eleven Ventures, събитието събра над 50 апликации от новосъздадени компании, работещи за трансформиране на банковия бизнес, формирането на бъдещето на ритейла и за трансгранична икономика. 11 от кандидатите бяха поканени да презентират своите решения пред жури, съставено от експерти на Eleven, VISA и професионалисти от банковия сектор.

Освен А4Е, във финалната петица се класираха още Cashwave, Notolytix, Logsentinel, Payhowk и Reloyalty. Те ще станат част от 3-месечна програма, създадена специално за стартиращите fintech компании и прилагаща design thinking методологията на VISA, адаптирана за нуждите на стартъпите от design thinkgin лабораторията на Eleven – Creative Shower.

Компаниите ще получат подкрепа за оформянето на техните продуктови предложения, скалирането на бизнеса и подобряване на текущите операции. Стартъпите ще имат възможност за директен контакт с експерти на VISA, ще получат достъп до API-та от Visa Developer Platform, както и възможност да черпят опит от доказани професионалисти в секторите, в които се развиват.

Повече заVisa Innovation Program

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace