Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

01/06

2021

  • 01 Юни"
  • 11:00 am

A4E в партньорство с Ondato

Две от изгряващите звезди на европейската стартъп сцена подписаха споразумение за партньорство

Две от изгряващите звезди на европейската стартъп сцена подписаха споразумение за партньорство, с което ще създадат допълнителни ползи за широк спектър от бизнеси във финансовия сектор.

A4Everyone и Ondato ще си партнират чрез своите технологични платформи, за да предложат устойчиви решения за дигиталната трансформация на финансовия сектор. A4Everyone е популярна в небанковия финансов сектор с базираното върху изкуствен интелект (AI) решение A4Lending за кредитен скоринг, което за секунди оценява вероятността даден кредитоискател да изплати успешно искания кредит.

Ondato е глобален доставчик на решения за нормативно съответствие, включително потвърждаване и верифициране на самоличност, предотвратяване на онлайн измами и др. Литовската стартъп компания вече има глобално присъствие и признание, включително награди като „Финтех на годината“, „Топ 10 растящи стартъпи в Източна Европа“ и „Бъдещ еднорог 2021“.

„Радваме се, че можем да добавим стойност за съществуващите и бъдещите партньори и клиенти на Ondato в банковия и небанковия сектори с осигуряването на система за автоматизация на бизнес решенията“, обяви Христо Хаджичонев, съосновател и управител на A4Everyone. „Решенията на Ondato имат потенциала да подпомогнат нашите клиенти да предложат по-добри и качествени услуги на своите клиенти и по тази причина A4Everyone ще бъде посланик на техните предимства“, допълни Хаджичонев.

Повече за Ondato

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace