Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

18/08

2021

  • 18 Август
  • 11:00 am

Георги Кременлиев е новият изпълнителен директор на A4E

Христо Хаджичонев ще се фокусира върху развитието на новите продукти на компанията

А4Everyone назначи Георги Кременлиев за изпълнителен директор на компанията, считано от 16.08.2021 г. Той ще се фокусира върху по-нататъшното развитие на компанията, предлагаща автоматизация на решения и процеси на база изкуствен интелект, аналитикс и големи данни.

Кременлиев (48 г.) е мениджър с богат опит в изграждането и структурирането на високоефективни екипи. Той има над 30 годишен опит на лидерски позиции в технологични компании като Microsoft, Vayant Travel Technologies, Object Systems International и други.

„За мен е вълнуващо и чест да се присъединя и да водя A4E напред в толкова важен момент, когато пазарите узряват за решения, базирани на автоматизация, големи данни и изкуствен интелект“, коментира Кременлиев.

Христо Хаджичонев остава в компанията и поема ролята на главен директор „Продуктово развитие“. Той ще фокусира професионалната си енергия върху по-нататъшното развитие на продуктовото портфолио на A4E със SaaS решения. Като съосновател, Хаджичонев привлече частен капитал, финансирал старта на компанията и я позиционира успешно на В2В пазара за AI-as-a-Service решения.

Под неговото ръководство, А4Е беше наредена сред най-добрите AI стартъпи в Европа (Valuer), сред топ финтех стартъпите в Европа (Global FinTech News), сред 100-те InsurTech компании, които си струва да бъдат наблюдавани (DIA) и сред 96-те най-добри стартъп компании в София според SeedTable.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace