Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

30/09

2021

  • 30 Септември
  • 11:30 am

A4RetailStores сред най-добрите софтуери за прогнозиране на продажбите

Решението бе отличено от Digital.com като едно от най-добрите за търговци на дребно

A4RetailStores беше посочено сред най-добрите софтуери за прогнозиране на продажбите от Digital.com, водеща и независима платформа за оценка на онлайн инструменти, продукти и услуги. Класацията е базирана върху три ключови компонента, включително възможности за отчитане и интеграция.

A4Everyone и други водещи софтуерни компании предлагат в решенията си ключови функции като пърформънс метрики, анализ на трендове и анализ на конкуренцията. Експертите на Digital.com са проучили решения, които поддържат интеграция със счетоводен софтуер, ERP системи и други бизнес платформи. Възможността за генериране на отчети също е сред ключовите функционалности, подпомагащи подобряването на бизнес резултатите.

Проучването на Digital.com включва над 145 компании и техните решения за прогнозиране на продажбите. За да видите кои са най-добрите от тях, можете да посетите тази страница.

За A4RetailStores

Разчитащо на големи данни и изкуствен интелект, A4RetailStores на A4Everyone е решение, създадено за търговци на дребно и настроено така, че да постига оптимален баланс между наличности на практически безкраен брой стоки докато в същото време предотвратява свръхзапасите, водещи до заключването на оборетан капитал. Базиран върху разработени от A4Everyone алгоритми за аналитично прогнозиране, способни да отчитат специфики като срок на годност, съществуващи наличности, бизнес правила и други, A4RetailStores работи с неограничен брой SKU и неограничен брой точки за продажба. Решението се предлага под формата на софтуер като услуга (SaaS) и е проектирано така, че да се адаптира към промените и да забравя информация, която е нерелевантна към представянето. A4RetailStores надхвърля 95% точност в прогнозите за бъдещи продажби, постига наличности от над 98%, докато поддържа бракуваната стока под 3 на сто.

За повече информация посетете страницата на A4RetailStores.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace