Call Us for a Talk+359 (2) 4411 243

A4E stands for Analytics for Everyone

Новини

Останете информирани

Към Новини

10/11

2021

  • 10 ноември
  • 11:00 am

A4E е част от Beamup LAB

22 стартиращи и растящи компани участват в програмата на Българската фондова борса

А4Е е част от второто издание на Beamup LAB, програма на Българската фондова борса (БФБ), имаща за цел да окуражи стартиращи и скалиращи компнаии да продължат растежа си. Селекцията покрива предприятия, разработващи софтуер, финтех и агритех компании, както и такива, занимаващи се с анализ на данни, медия мониторинг, електронна търговия и др.

„Щастливи сме, че програмата Beamup LAB осигурява конкретни ползи за компаниите“, обяви доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ по време на заключителната церемония на първото издание на Beamup LAB.

70% от компаниите в програмата успешно са преминали успешно най-малко един кръг финансиране от рискови инвеститори, като досега са набрали 70 млн. лв. Средният размер на приходите на компаниите-участници във второто издание на Beamup е около 1,5 млн. лв., като средният ръст на приходите за последните 3 г. е над 70%. Повече от половината компании в програмата отчитат нарастване на приходите през 2020 г., което според БФБ е много добър атестат за тяхното представяне.

А4Е се присъединява към програмата със своите технологични решения за ритейл и финансовия сектори, които решават проблеми при оптимизирането на разполагаемата стока в модерната търговия на дребно и оценката на кредитоспособността на потенциални кредитополучатели. С A4Lending, компанията помага на небанкови финансови бизнеси да кредитира бързо и удобно за потребителите, както онлайн така и в офлайн среда. С решението A4Insurance, A4E е удобен и полезен инструмент за актюерите в здравното застраховане като прави бърза оценка за вероятността даден застрахователен договор да генерира печалби или загуби за компанията. A4Retail от своя страна е мултифункционално решение, което има за цел да постигне оптимален баланс между търсенето и предлагането като не позволява бракуваните стоки да надхвърлят 1,5% като в същото време наличностите не падат под 98%.

Към Новини

We build affordable, advanced, analytical solutions that improve business efficiency.

We Provide Marketplace for You.

See More At

A4E Marketplace